Vrijwilligers openen Ontmoet Capelle Doet in de wijk Schenkel

Op dinsdag 13 september hebben klusvrijwilliger Rob Valk en balievrijwilliger Desiree van der Poort van Welzijn Capelle op ludieke wijze met een heggenschaar een extra Ontmoet Capelle Doet ochtend officieel geopend. Iedere dinsdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur kan iedereen met belangstelling voor vrijwilligerswerk nu ook in Huis van de Wijk de Wel in de wijk Schenkel terecht. Of je nu leuk vrijwilligerswerk zoekt of al vrijwilliger bent met wat vragen, de koffie staat altijd klaar.  

 

Na de officiële opening was er uiteraard koffie, dit keer met gebak, voor de vrijwilligers die deze ochtend langskwamen. Met elkaar ontstonden er mooie gesprekken en nieuwe ideeën over de mogelijkheden in het vrijwilligerswerk.  

 

Naast het plezier dat het geeft om iets voor de samenleving of een persoon te betekenen, levert het vrijwilligerswerk regelmatig leuke, nieuwe contacten op. Rob en Desiree zijn hier een prachtig voorbeeld van. Rob en Desiree ontmoetten elkaar een paar jaar geleden voor het eerst tijdens een informatiebijeenkomst over vrijwilligerswerk. Wat zij nooit hadden kunnen vermoeden, was dat zij op deze bijeenkomst hun nieuwe levenspartner zouden tegenkomen en inmiddels al een paar jaar een stel vormen.  

 

Mocht je ook interesse hebben in vrijwilligerswerk in Capelle aan den IJssel of je bent al vrijwilliger maar hebt vragen of lust gewoon gezellig een kop koffie, kom dan gerust eens langs op een van de Ontmoet Capelle Doet ochtenden: 

  • Huis van de Wijk Oostgaarde, De Linie 5 : maandag 10.00- 12.00 uur 
  • Huis van de Wijk Schenkel, De Bongerd 2a : dinsdag 10.00-12.00 uur 
  • Huis van de Wijk Middelwatering, Reigerlaan 66 : woensdag 10.00-12.00 uur 
  • Huis van de Wijk Schollevaar, Stationsplein 20 : donderdag 10.00-12.00 uur 

 

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info