Invloedrijk communiceren (2022)

Communiceren: we doen het allemaal, maar zo eenvoudig is het nog niet. Hoe vaak doen we niet ons best om onze boodschap over te brengen en dan te constateren dat de ander er 'geen boodschap' aan heeft? Ligt dat dan aan onszelf of aan de ander - of aan allebei? Hoe kun je glashelder in contact komen, de ander beïnvloeden, en zo je doel bereiken?

 

In deze training gaan we met verschillende communicatiestijlen aan de slag. Je leert welke communicatiestijlen er zijn en ze toe te passen: argumenteren, normen stellen, waarderen, betrekken, onthullen en visie delen...

 

Je krijgt inzicht in je eigen voorkeursstijlen en hoe je andere stijlen kunt aanleren. Ook kijken we naar “duwen” en “trekken” in een gesprek. Hoe ontstaat dit en hoe kun je dit het beste toepassen? En natuurlijk leggen we de link tussen de communicatiestijlen en de beïnvloeding van de ander. Vanzelfsprekend gaan we veel oefenen in deze training.

 

Na afloop van de training  kun je kiezen uit diverse communicatiestijlen en deze op het juiste moment in het gesprek in te zetten en je invloed te laten gelden. Je wordt zo een gesprekspartner die stevig in de schoenen staat en zijn doel in het gesprek weet te behalen!

 

Deze training wordt in het eerste kwartaal van 2022 weer georganiseerd. Alvast op de lijst geplaats worden? Mail ons dan op vip@welzijncapelle.nu

Interesse?

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info