Smarthulp helpt!

Spreekuur in Middelwatering voor vragen over computers en meer

Bewoners van Middelwatering met vragen over hun smartphone, tablet of laptop, kunnen langskomen bij Smarthulp. Voor gratis uitleg, tips en advies. Het Smarthulp-spreekuur is in Huis van de Wijk Middelwatering (Reigerlaan 66) op donderdagen van 13.30 tot 15.30 uur.

 

het smarthulp spreekuur: voor vragen over pc, laptop of mobiel

 

Aad, Jaap en Nannie vormen het Smarthulp-team. Elke week staan de drie heren bewoners van Middelwatering bij met raad en daad. Van foto’s bewerken tot apps installeren, je kunt het zo gek niet bedenken: deze mannen bedenken een ‘smart’ oplossing voor alle digitale problemen!

Computerexpert

Aad is een technicus in hart en nieren. Zijn interesse ligt al jaren bij het uitvogelen van de techniek van computers: ‘Ik deel graag mijn ervaring met anderen.’ Aad kan helpen om een laptopschijf te vervangen, bestanden te verplaatsen en mensen leren omgaan met e-mailaccount. Soms kan hij zelfs verloren bestanden terughalen.

 

Software-leraar

Jaap heeft engelengeduld en vindt het leuk om mensen iets bij te brengen. Zo kan hij iemand de basis aanleren van bijvoorbeeld Teams, Skype of Microsoft Office. Hij kent ook handigheidjes als een smartphone, tablet of laptop vastloopt. ‘Wil je je smartphone, tablet of laptop updaten? Hier help ik graag bij.’

 

Smartphone-deskundige

Nannie maakt met zijn vaardigheden op de mobiele telefoon het Smarthulp-team compleet. Nannie: ‘Heb jij een nieuwe mobiel en weet je niet waar je moet beginnen? Met veel plezier help ik je met het installeren van apps en leer ik je foto’s, whatsappjes en berichten te versturen.’

 

Locatie en tijden Smarthulp

Smarthulp is elke donderdag tussen 13.30 – 15.30 uur in Huis van de Wijk Middelwatering, Reigerlaan 66. Huis van de Wijk Middelwatering is bereikbaar op 010 – 316 98 51 (werkdagen, 9.00 – 17.00 uur).

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info