Vrijwilligersvacature: Beheergroep De Serre

Locatie: De Serre, Hoekenbuurt*

 

Ben jij gepassioneerd over gemeenschapsbetrokkenheid en het creëren van een levendige en gastvrije omgeving voor buurtbewoners? Heb je ideeën over hoe je een gemeenschapsruimte kunt beheren en verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou! De Serre is op zoek naar twee enthousiaste vrijwilligers om deel uit te maken van onze nieuwe beheergroep.

 

Over De Serre

De Serre is een bruisende ontmoetingsplaats in de Hoekenbuurt en omliggende wijken, waar al bijna 14 jaar allerlei activiteiten worden georganiseerd door toegewijde vrijwilligers. Ons doel is om een gezellige en gastvrije ruimte te bieden voor gemeenschapsbijeenkomsten, sociale evenementen en culturele activiteiten.

 

Taken van de Beheergroep

Als lid van de beheergroep zul je een cruciale rol spelen in het beheren en verbeteren van De Serre. Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere:

1. Aanvragen beoordelen en inplannen: Je zult aanvragen van individuen en groepen beoordelen die de ruimte willen huren voor diverse activiteiten en evenementen.

2. Gesprekken met aanvragers: Je zult in contact treden met degenen die de ruimte willen huren, hun behoeften bespreken en ervoor zorgen dat hun activiteiten soepel verlopen.

3. Coördinatie van sociale activiteiten: Je zult betrokken zijn bij het plannen en organiseren van sociale evenementen en activiteiten in De Serre, die de gemeenschapsband versterken.

4. Bestellen van drinken: Het beheren van de voorraad drankjes en snacks voor evenementen en regulier gebruik.

5. Beheer van e-mailcommunicatie: Je zult verantwoordelijk zijn voor het beantwoorden van e-mails, het bijhouden van de agenda en het plannen van vergaderingen.

6. Het verbeteren van de uitstraling van De Serre: Samen met het team werk je aan het onderhouden en verbeteren van de fysieke uitstraling van De Serre om ervoor te zorgen dat het een aantrekkelijke en gastvrije omgeving blijft.

 

**Wat we van jou verwachten**

- Een positieve en gastvrije houding tegenover alle gemeenschapsleden.
- Organisatorische vaardigheden en de mogelijkheid om effectief te communiceren.
- Teamgeest en de bereidheid om samen te werken met andere vrijwilligers.
- Beschikbaarheid om regelmatig deel te nemen aan vergaderingen en evenementen.

 

**Wat wij bieden**

- Een kans om betrokken te zijn bij een bloeiende ontmoetingslocatie.
-  Alle training via Capelle Doet mag je gratis deelnemen.
- De mogelijkheid om nieuwe contacten te leggen en bij te dragen aan een positieve gemeenschapservaring.

 

Heb je interesse in deze vrijwilligersfunctie en wil je bijdragen aan het succes van De Serre als een centrum voor gemeenschapsbetrokkenheid?

 

Neem dan contact met Astrid Keerveld om je interesse kenbaar te maken en eventuele vragen te stellen. Samen kunnen we De Serre nog leuker maken en een nog waardevollere bron van gemeenschapsverbindingen creëren. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons team!

Print vacature

Organisatie Logo Welzijn Capelle

NaamWelzijn Capelle
Adres organisatieDe Linie 7e
Postcode en plaats2905AX Capelle aan den IJssel
Telefoon organisatie010 – 264 02 20
E-mail organisatievip@welzijncapelle.nu
Website organisatiehttps://www.welzijncapelle.nu

Over de organisatie

Welzijn Capelle biedt ondersteuning, begeleiding, informatie en advies aan Capellenaren. Vanuit het hart, omdat iedereen er toe doet.

Interesse?

Als je interesse hebt in deze oproep kun je contact op nemen via de onderstaande gegevens.

NaamAstrid Keerveld
FunctieBuurtcoach
AdresPurmerhoek
Plaats337A
Telefoon06-24 34 13 017
E-maila.keerveld@welzijncapelle.nu
Websitewww.welzijncapelle.nl

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info