Onze gastvrouwen/heren zoek een maatje!

Wil jij vrijwilligerswerk doen wat er toe doet?

 

Inloophuis De IJssel in Capelle aan den IJssel zoekt jou!

 

Wij zijn een ontmoetingsplek voor iedereen die geraakt wordt door kanker.                Mensen met kanker, hun naasten, hun mantelzorgers maar ook voor nabestaanden als een dierbare is overleden aan kanker. Onze gastvrouwen en gastheren bieden onze gasten een warm welkom in het Inloophuis.

 

   “Kom jij ons team versterken?”

 

Krijg jij vaak te horen dat je goed kunt luisteren? Zonder in te vullen voor de ander? Dat je betrokken bent, gevoel voor humor hebt en een praktische instelling hebt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het is van belang dat je zelfstandig kunt werken maar ook goed kunt samenwerken. Het is uiteraard een pré als je uit eigen ervaring weet wat de impact van kanker is, maar het is niet noodzakelijk.

 

Jij bent als vrijwilliger van onschatbare waarde voor ons Inloophuis.

 

Wij willen jou daar ook graag iets voor terug geven. Dit begint natuurlijk met de voldoening vanuit de dankbare gasten. We bieden je vrijwilligerswerk in een informele, warme en collegiale sfeer met goede ondersteuning. Na eerst meegelopen te hebben om te ‘proeven’ krijg je een introductiecursus. En je staat er niet alleen voor; je werkt altijd samen met een andere gastvrouw/-heer, je ‘maatje’.

Ook zijn er verdere mogelijkheden je te ontwikkelen via intervisies, verdiepende trainingen en teambuildingsactiviteiten. Afspraken leggen we vast in een vrijwilligersovereenkomst, waarmee je ook gelijk verzekerd bent.

 

Heb jij een evenwichtige persoonlijkheid met een representatieve houding en ben je een paar uur per maand beschikbaar? Dan zoeken wij jou!

 

Wees welkom!

 

Voor aanmelding of meer info, vraag naar Anton Maurik via telefoonnr. 010-7370069 of mail naar: info@inloophuisdeijssel.nl

Organisatie

NaamInloophuis de IJssel
Adres organisatieDe Linie 1e
Postcode en plaats2905 AX Capelle aan den IJssel
Telefoon organisatie010-7370069
E-mail organisatieinfo@inloophuisdeijssel.nl
Website organisatiewww.inloophuisdeijssel.nl

Over de organisatie

Inloophuis de IJssel is een ontmoetingshuis voor iedereen geraakt door kanker en hun naasten. Wij verzorgen psychosociale ondersteuning en hopen daarmee onze gasten weer hun balans en hun kracht terug te vinden. Zodat zij "Beter Leven met Kanker".

Interesse? Meld je hier aan

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info