Onderhoud tuin Dagactiviteiten Baronie

Lekker buiten aan de slag in de tuin!

Onze locatie Dagactiviteiten Baronie heeft sinds 1,5 jaar een mooie siertuin met bloemen en planten, die uiteraard wel wat onderhoud vraagt.

 

We zoeken een vrijwilliger die het leuk vindt om lekker aan de slag te gaan in de tuin, snoeien, schoffelen, planten, etc. Dat kan wanneer het jou uitkomt. Vind je het leuk om een client mee te nemen de tuin in, dan kan dat ook.

 

We gebruiken de tuin ook voor de verbouw van  bloemen en groen voor de groene workshops. 

 

Helpende handen zijn fijn! Kom eens een keer kijken! Je bent van harte welkom!

 

Wie zijn wij? 

De Dagactiviteiten en Ontmoeting is een laagdrempelige voorziening voor mensen die nog thuis wonen, maar behoefte hebben aan contact met anderen, meer structuur in de week, gezellige activiteiten of ondersteuning nodig hebben bij behoud of herstel van vaardigheden (o.g.v. bijv. taal, geheugen, communicatie, bewegen, dagelijkse handelingen, etc.). Mensen kunnen aan diverse activiteiten (bewegen, samen eten, creatief, gezelschapsspellen, muziek en zang, etc.)  deelnemen en anderen  ontmoeten in een gezellige en informele sfeer. Dit kan met indicatie (dagactiviteiten) en zonder indicatie (ontmoeting). 

 

Interesse? Laat het ons weten. We plannen graag een kennismakingsgesprek met Astrid Puts, Coördinator Vrijwilligerswerk Dagactiviteiten, astrid.winters@zellingen.nl,  06 30 90 42 81.

 

Print vacature

Organisatie Logo De Zellingen

NaamDe Zellingen
Naam locatieDagactiviteiten en Ontmoeting Baronie
Adres locatieBaronie 326 (ingang via Graafschap 97A)
Postcode en plaats2904 XM Capelle a/d IJssel
Telefoon organisatie06 - 309 04 281
E-mail organisatieastrid.winters@zellingen.nl
Website organisatiewww.zellingen.nl

Over de organisatie

De Zellingen is een grote zorgorganisatie in Capelle, Krimpen en Nieuwerkerk aan den IJssel en biedt wonen met zorg, herstel & revalidatie, ondersteuning en zorg thuis en dagbesteding en ontmoeting. De Zellingen Dagactiviteiten biedt haar activiteiten aan op 5 locaties in Capelle, 2 in Krimpen en 1 in Nieuwerkerk a/d IJssel. De activiteiten van de Dagactiviteiten en Ontmoeting zijn vooral gericht mensen op die nog zelfstandig wonen, maar minder zelfredzaam zijn/worden. De deelnemers vormen, afhankelijk van de locatie, een (gemengde) groep van volwassenen met een beperking door ziekte (dementie, Parkinson), hersenletsel en kwetsbare ouderen. Bewegen, communiceren, het activeren van het geheugen, creatief bezig zijn, spelactiviteiten en gezamenlijk de maaltijd bereiden en gebruiken zijn vaste onderdelen van het dagprogramma.

Interesse? Meld je hier aan

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info