Medewerker Poppodium CAPSLOC

CAPSLOC is dé plek voor iedereen in Capelle en omgeving om popmuziek en – cultuur te beleven. 

Ben jij een liefhebber voor muziek, houd je van mensen en ben je geinteresseerd hoe het werken bij een poppodium eruit ziet? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

 

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons team willen komen versterken. Je werkt mee aan gave producties, doe je ervaring op en werk je aan je CV.  Er is voor ieder wat wils! 

 

Frontstage: Lijkt het je leuk om mensen welkom te heten, wegwijs te maken in het pand of juist de garderobe op je te nemen? Meld je aan voor Frontstage! 

On- / Backstage: Zonder licht en geluid geen concert, zonder medewerkers op het podium geen band! Heb je affiniteit met techniek en wil je doorgroeien tot geluidsman? Meld je aan voor On-/Backstage!

Horeca: Wil je weten hoe het er aan toegaat achter de bar van een poppodium? Meld je aan voor Horeca! 

Promo: Ben jij geinteresseerd in copywriting, marketing en communicatie? Meld je aan voor Promo! 

 

Vrijwilliger zijn bij CAPSLOC  levert je niet alleen hele leuke ervaringen op, maar ook gratis trainingen, workshops en gratis toegang tot concerten. Kom bij de CAPS CREW en meld je gauw aan! 

Print vacature

Organisatie

NaamPop- & Cultuurpodium CAPSLOC
Adres organisatiePelikaanweg 3
Postcode en plaatsCapelle aan den IJssel
Telefoon organisatie010 258 78 50
E-mail organisatievrijwilligers@capsloc.nl
Website organisatiewww.capsloc.nl

Over de organisatie

CAPSLOC is hét pop- & cultuurpodium van Capelle aan den IJssel. Met een concertzaal, een geluidsstudio, café, terras, workshop ruimte/danszaal, oefenruimte, allemaal multifunctioneel inzetbaar. CAPSLOC is een culturele broedplaats waar je gevestigde namen vindt, maar ook inspirerende, uitdagende en onontdekte verrassingen.

Interesse? Meld je hier aan

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info