medewerker groenploeg

Vacature groenmedewerker Scoutcentrum Rotterdam

 

Word jij onze nieuwe medewerker bij de groenploeg?

 

Scoutcentrum Rotterdam zoekt een no nonsens, harde werker als groenmedewerker. Het centrum is in 50 jaar uitgegroeid tot een centrum dat jaarlijks bezocht wordt door duizenden bezoekers uit vele verschillende landen. Het terrein is 8ha aan karakteristiek veenlandschap wat met liefde door onze groenploeg wordt onderhouden. Wij zijn op zoek naar mannen en vrouwen die de liefde voor het terrein ook delen en graag de handen uit de mouwen steken om het terrein mooi te houden.

Als groenmedewerker werk je in een klein team waar een prettige ongedwongen sfeer heerst. De groenploeg is nu twee keer per week aan het werk op de dinsdag en vrijdag ochtend. Een greep uit de werkzaamheden: snoeien, maaien, met de bosmaaier werken, slootkanten netjes maken, wilgen knotten, stookhout zagen, houtwallen vlechten, blad van de velden blazen. 

Het terrein wordt gerund door een beheerdersechtpaar en fungeren als managers voor het team. 

Als groenmedewerker van Scoutcentrum Rotterdam wordt je ingeschreven bij Scouting Nederland. Bij deze procedure wordt er gevraagd om een VOG. 

Wie zoeken we?

Wij zoeken mannen of vrouwen die lekker een aantal uren wil werken op ons mooie terrein om het terrein zo mooi te houden. Wij zoeken iemand die tegen een beetje vies worden kan en graag buiten is.

 

 

Organisatie

NaamScoutcentrum Rotterdam
Adres organisaties'Gravenweg 101
Postcode en plaats
Telefoon organisatie0104505358
E-mail organisatieinfo@scoutcentrumrotterdam.nl

Interesse? Meld je hier aan

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info