Ontmoet CapelleDoet

Vrijwilligerswerk moet leuk zijn én je moet er energie van krijgen. Soms duurt het even voordat je de juiste plek vindt; maar er is voor ieder wat wils! Bij Ontmoet CapelleDoet kun je als vrijwilliger (in spe) langsgaan om je vragen te stellen, of om vrijwilligerswerk te vinden dat bij je past. Het Vrijwilligersinformatiepunt (VIP) staat voor je klaar!

Wij gaan graag in gesprek met jou als (potentiële) vrijwilliger. Met heerlijke koffie erbij. Aan de hand van je interesses helpen we zoeken naar vrijwilligerswerk dat echt bij je past, met de vrijwilligersvacatures op CapelleDoet. Of je nu eenmalig iets wilt doen of elke week. We hebben informatie over allerlei vrijwilligerswerk en trainingen voor vrijwilligers. Een training gevonden? Je kunt je gelijk inschrijven.

Oók voor vrijwilligersorganisaties en bestaande vrijwilligers

Mensen die al vrijwilligerswerk doen, kunnen ook langskomen met vragen – of gewoon voor de gezelligheid. Verder zijn bewoners of organisaties die een vrijwilliger zoeken om te helpen welkom. Yvonne van der Schelling, coördinator vrijwillige inzet: ‘Heb je helpende handen nodig voor jouw vrijwilligersorganisatie of voor een bewonersinitiatief? Plaats je vacature op Capelle Doet, dan nemen we die mee als we potentiële vrijwilligers helpen zoeken. Wil je erover sparren? Kom langs bij Ontmoet CapelleDoet!’

Locaties en tijden Ontmoet CapelleDoet

 

LET OP: in de schoolvakanties is er geen Ontmoet CapelleDoet.

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info