Even voorstellen: Monica Groenewegen

Op 1 september is Monica Groenewegen gestart als vrijwilligersmakelaar bij team Vrijwillige inzet.

 

‘Ik ben Monica Groenewegen en de nieuwe vrijwilligersmakelaar binnen Welzijn Capelle. Bijna getrouwd en moeder van 2 kinderen. In mijn vrije tijd speel ik competitie waterpolo en houd ik van lekker eten.’

 

‘Na lang in de zakelijke dienstverlening gewerkt te hebben, ben ik tijdens de eerste lockdown overgestapt naar de intramurale zorg, als planner. Iets betekenen voor anderen vind ik erg belangrijk en wordt steeds belangrijker in onze maatschappij. Werken met en voor mensen vind ik ontzettend mooi. Zelf ben ik al jaren vrijwilliger in mijn eigen woonplaats.’

 

‘In mijn nieuwe functie hoop ik bewoners van Capelle aan den IJssel te kunnen voorzien van vrijwilligers om hun thuissituatie te versterken. De afgelopen weken heb ik al kennis mogen maken met nieuwe en huidige vrijwilligers en cliënten. Ik breid de samenwerking graag verder uit!’

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info