Doen jullie op 10 en 11 maart 2023 mee aan NLdoet?

Het Oranje Fonds organiseert op 10 en 11 maart 2023, samen met duizenden sociaalmaatschappelijke organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen!

Meedoen

 

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Vrijwilliger zijn dóet iets met je. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken.

 

Heeft jullie organisatie een leuke NLdoet activiteit? Moet het buurtcentrum nodig opgeknapt worden, is de locatie van de Voedselbank aan een sopje toe, wil je een verwendagje voor alle ouderen in het verzorgingshuis of heb je een andere leuke activiteit? Meld deze dan vanaf 1 november 2022 aan op de website van NLdoet en doe mee! Plaats daarnaast een éénmalige (vlinder)vacature op CapelleDoet » Ik zoek hulp, zodat inwoners van Capelle jouw initiatief direct weten te vinden.

 

Ook meedoen als vrijwilliger is heel simpel; zoek een leuke activiteit op de website van Nldoet en/of kijk op CapelleDoet » Ik wil helpen en meld je direct aan voor een éénmalige (vlinder)vacature.

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info