Capels Compliment voor Jan van der Arend

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – 09-12-2022, Capels Compliment voor Jan v.d. Arend, © Jan Kok – Boomerang Fotografie,
foto/credit: Jan Kok

12 december 2022 – Jan van der Arend ontving vorige week uit handen van burgemeester Peter Oskam een Capels Compliment.

Met een smoesje was de heer Van der Arend naar een afspraak met de burgemeester gelokt. Zoals afgesproken had hij zijn fotoapparatuur meegenomen, maar deze heeft hij niet gebruikt. Burgemeester Oskam overhandigde de heer Van der Arend een mooi bronzen beeldje een boeket bloemen en een oorkonde.

Jan van der Arend maakt al sinds 2010 kosteloos foto’s van Capelse jubilarissen. Dat zijn echtparen die 60, 65 of 70 jaar getrouwd zijn en mensen die 100 jaar of ouder zijn geworden. Deze foto’s worden in ‘het Kontakt’ geplaatst. Voor de zorginstellingen van Aafje heeft hij veel gefotografeerd en was hij betrokken bij ’t Roo cabaret voor geluid en muziek. In het verleden heeft hij zich ook ingezet voor Radio Capelle.

Peter Oskam: “Ik ga met veel plezier op bezoek bij de echtparen die 60, 65 of 70 jaar zijn getrouwd of de mensen die 100 jaar of ouder zijn geworden. Deze mensen zijn ook altijd dankbaar voor de visite. Sinds ik burgemeester ben gaat Jan altijd met me mee om foto’s te maken. We kennen elkaar daardoor steeds beter en bouwen een band op. Zijn foto’s zijn een mooie herinnering voor de familie.”

Bron: Gemeente Capelle

Foto: Jan Kok

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info