Capels Compliment voor Ingrid Bouman en Sjors Los

Ingrid Bouman en Sjors Los ontvingen op woensdag 8 juni 2022 uit handen van wethouder Marc Wilson een Capels Compliment. Zij hadden een afspraak op het gemeentehuis, maar werden daar beiden verrast met een Capels Compliment en een mooie bos bloemen.

 

Sjors Los en Ingrid Bauman geëerd voor hun werk bij Belangengroep Gehandicapten Capelle aan den IJssel (BGC)
foto: Jan Kok

Ingrid Bouman en Sjors Los zetten zich al jaren in voor de Belangengroep Gehandicapten Capelle aan den IJssel (BGC). Deze groep bestaat al vanaf 1982 en komt op voor de belangen van gehandicapten en chronisch zieken in de stad. Ingrid zet zich al meer dan 30 jaar via Promen in als administratief medewerker en Sjors al meer dan 17 jaar, momenteel in de rol als voorzitter. Zij hebben met hun inzet een belangrijke bijdrage geleverd aan de toegankelijkheid voor gehandicapten in de gemeente Capelle aan den IJssel.

 

Per 1 juli 2022 stopt de belangengroep haar activiteiten vanwege een gebrek aan vrijwilligers. Marc Wilson: “Ingrid en Sjors hebben zich jaren ingezet voor Capellaren met een beperking. Het is niet altijd vanzelfsprekend dat een trap bij de ingang wordt vervangen door een schuine helling of dat alle liften voor rolstoelgebruikers veilig zijn. Daar maakten zij zich sterk voor. Het Capels Compliment is dan ook meer dan verdiend.”

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info