Capelle bedankt vrijwilligers voor hun inzet

7 december 2022 – In het gemeentehuis zaten vandaag 55 Capelse vrijwilligers aan het ontbijt. In het kader van Nationale Vrijwilligersdag nodigde de gemeente hen hiervoor uit. Op deze manier wil wethouder Marc Wilson hen naast de jaarlijkse vrijwilligersvergoeding nog eens extra bedanken voor hun vrijwillige inzet.

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – 07-12-2022, Nationale Vrijwilligersdag daarom een Vrijwilligersontbijt op het gemeentehuis , © Jan Kok – Boomerang Fotografie,
foto/credit: Jan Kok

De Nationale Vrijwilligersdag is een landelijke dag om vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Wethouder Marc Wilson: “Het voelt goed om deze groep Capelse vrijwilligers vandaag te ontmoeten in het gemeentehuis. Er zijn in Capelle zo veel vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor een ander. Dat is fantastisch om te zien. Het liefste had ik natuurlijk élke vrijwilliger uitgenodigd voor het ontbijt, maar in 2023 volgen gelukkig meer ontmoetingsmomenten.”

Naast een lekker ontbijt kregen de vrijwilligers ook een voorproefje van de trainingen en cursussen van het kenniscentrum van CapelleDoet en een cadeautje gemaakt door Blooming Bakery. Alle aanwezige vrijwilligers ontvingen een extra exemplaar dat zij door kunnen geven aan een andere vrijwilliger.

Bron: Gemeente Capelle

Foto: Jan Kok

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info